Akbank TTNET Otomatik Ödeme Kampanyası
Akbank’tan TTNET otomatik ödeme talimatı verin; çekilişle Volkswagen Golf, Paris Disneyland Seyahati ya da Nokia Booklet kazanma şansı yakalayın!
Üstelik ilk 2.000 kişiye, 5 TL chip-para hediye!
23.12.2010 – 23.02.2011 tarihleri arasında, Akbank’tan TTNET faturasına yeni otomatik ödeme talimatı veren ve 23 Åžubat 2011 tarihine kadar birikmiÅŸ fatura borcu bulunmayan kiÅŸiler çekiliÅŸe hak kazanacaktır. En yakın Akbank ÅŸubesinden ya da Bireysel İnternet Åžubesi’nden hesabınıza veya kredi kartınıza otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.
Milli Piyango nezaretinde yapılacak çekiliş ile :
- 3 kiÅŸiye Volkswagen Golf
- 30 kiÅŸiye Paris Disneyland Seyahati
- 90 kiÅŸiye Nokia Booklet verilecektir.
Ayrıca, otomatik ödeme talimatı veren ilk 2.000 kişi Akbank’tan 5 TL değerinde chip-para kazanacaktır.
Chip-para yüklenen kişilerin listesi için tıklayınız.
Categories: Geçmiş Konular Akbank, Disneyland, Fatura, Golf Paris, ilk, kredi, Milli Piyango, Nokia, Paris Disneyland, Ttnet, veren, Verin, veya, Volkswagen, Volkswagen Golf, ya, yeni
ellerin dert görmesin kardeş süpersin..
eyvallah kardeş çok güzel.